Loading

Despre concurs

Bun venit pe acest blog.
Din dorinta de a gasi cele mai bune bloguri si ce cele mai interesante articole scrise de voi, m-am gandit sa organizez un fel de concurs permanent.
Mai exact, fiecare dintre voi puteti sa va inscrieti blogul sau site sau un simplu articol pentru a castiga titlul de "Cel mai bun blog/site/articol.
Vor exista intreceri saptamanale, lunare, anuale si multe alte feluri de competitii pentru a descoperii si promova toti bloggeri care merita acest lucru.
Tot ce trebuie sa faci este sa inscrii la categoria sau categoriile pe care le doresti. toate blogurile inscrise vor fi supuse la vot si astfel vom afla cine este cel mai bun.
Desemenea noi, cei care suntem in spatele acestui blog ne vom rezerva dreptul de a alege la fiecare categoria un blog sau articol.
Momentan vor exista 4 categorii
  • Blogul saptamanii
  • Blogul lunii
  • Cel mai bun articol al saptamanii
  • Cel mai bun articol al lunii 
Pe parcurs vor exista si alte rubrici pentru a descoperii cat mai multi bloggeri. Momentan suntem la inceput asadar o luam cu incetisorul.
Deasemenea tin sa va anunt ca nu vor exista premii materiale, cel putin nu momentam, insa speram ca pentru titlul de "Blogul anului" sa existe si un premiu material.Inscrierile pentru aceasta categorie vor incepe mai tarziu, probabil prin luna noiembrie.

Atentie!
Toate blogurile castigatoare si nu numai vor beneficia de promovare in diverse siteuri de socializare ca twitter, facebook,FTW(cica.ro) si altele.
StumbleDeliciousTechnoratiTwitterFacebookReddit

0 comentarii:

Ce mai ciripim

Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro Powered by BannerFans.com
Powered by BannerFans.com